5 app, amit feltétlenül telepíts fel az új mobilodra

Új mobilod van, és most már elég tárhelyed is ahhoz, hogy feltelepíts pár létszükséglet-típusú applikációt a fotópimpelőtől a zombis motivátoron át a szuper mentésig.  Ezekből válogattunk neked ötöt.

1. Szuper Mentés és visszaállítás

Ha új mobilod van, ez legyen az első applikációd! Első körben telepítsd fel a régire és ments el vele mindent, amire az új telefonodon is szükséged lesz: telepített alkalmazások, névjegyek, SMS-ek, hívásnaplók, naptárak, könyvjelzők és a legfontosabb jelszavaid. A mentéssel elkészült állományt másold át az új telefonodra (a legegyszerűbb, ha elküldöd magadnak emailben, és az új telefonon letöltöd az email fiókodból), aztán nyisd meg ezzel az applikációval és töltsd fel az újra. Ha gondosan karbantartod a Google fiókodat, akkor az applikációk és névjegyek részt ki is hagyhatod, mert az az első bejelentkezés után szinkronizálódni fog, de mint tudjuk, az ördög sosem alszik, úgyhogy ez az app mindig legyen kéznél, ha új mobilra költözöl.

szuper_mentes_es_visszaallitas.jpg

A Szuper Mentés és visszaállítást innen tudod letölteni.

2. Zedge

A Zedge szinte egyszerre született meg az Android operációs rendszerrel, és túl van a 300 milliomodik letöltésén is - nem véletlenül. Úgy kell elképzelni, mint egy ruha- és audiótárat: több százezer csengő- és üzenetjelző hang, háttérkép várja, hogy letöltsd és személyre szabd vele a telefonodat. Rengeteg magyar vonatkozású tartalom is van rajta, úgyhogy ha a régi klasszikusok vonzanak, azokat is meg fogod találni az appon belül. A Zedge teljes mértékben ingyenes. Készíts magadnak egy Zedge fiókot, hogy megjegyezze a letöltéseidet, így egy váltásnál egyszerűen megtalálhatod azokat a hangokat és háttérképeket, amiket már úgy megszoktál.

zedge.jpg

Innen már telepítheted is!

3. Zombies, Run!

A végtelenségig sorolhattuk volna fitnesz applikációkat, amiknek se szeri se száma, és igazából egy dologra alkalmatlanok: a motivációra. Kit érdekel, hogy hány kilométert futott, és hány kalóriát égetett el, ha közben halálra unta magát? A Zombies, Run! ezt a problémát orvosolja. A környezetünkből egy virtuális világot csinál, amit elkanászodott zombik uralnak. A feladat nem más, mint életben maradni, amihez a közeledő (és egy térképen nyomon követhető) zombik fogják a nehezítést nyújtani. Ha elkapnak véged, úgyhogy fuss, amíg bírsz! A szaladgálás közben különböző eszközöket is összeszedhetünk a térképen, amikből egy bázist is fel tudunk húzni. A bázisban védelmet nyerünk legalább annyi időre, hogy kifújhassuk magunkat, és összeszedjük az erőnket annyira, hogy még haza tudjunk futni.

Briliáns! Kattints és töltsd le innen.

4. Kalos Filter

Alapszabály, hogy egy jó fotóból is lehet még sokkal jobbat csinálni. A Kalos Filter, amit már több, mint 1 millióan töltöttek le, erre hivatott: számtalan effekttel és módosítási lehetőséggel hozza ki a fényképeidből a legjobbat. A Kalosban 20-nál is több filter, 100+ maszkolási lehetőség és minta vár. Ha nem tudod, hogy mit kezdj a képeddel azt is megoldhatod egy kattintással, ami random effektekkel dúsítja. A Kalosszal készült képeket le is mentheted, hogy aztán a kedvenc közösségi csatornáidon landolhassanak, mindezt persze ingyen.

kalos_filter.jpg

A Kalos Filtert innen tudod letölteni.

5. Robot Unicorn Attack 2

És hogy ne maradj az új telódon játék nélkül, itt a Robot Unicorn Attack 2, ami ugyan nem mai darab, mégis melegen ajánljuk. Hogy miért? Mert mindenféle erőszaktól mentes, a 80-as éveket meghazudtoló zenéje 60 alá viszi a pulzusunkat, és a látványvilága csodálatos keveréke a new retro-nak és a Galaktika bármely számának. Noha egy ügyességi játékról beszélünk, mégis hatalmas a chill faktor benne, és ha el is bukunk egy pályán, akkor se jut eszünkbe, hogy földhöz vágjuk a telefont. Inkább nyugodtan újra kezdjük, mert annyira jó hallgatni a zenéjét és elmerülni a képi világában.

Katt ide, és máris a telefonodra ugrik.

A posztot a Telenor támogatta

A bejegyzés trackback címe:

https://joadni.blog.hu/api/trackback/id/tr3914498206

Jó adni

Adni jó. Szép szavakat, élményeket, szeretetet, ajándékot. Blogunkon azok kapnak Karácsony előtt támpontot, akik érdeklődnek a mobilok, appok, kiegészítők és a kommunikáció iránt. És ki ne érdeklődne? Segítünk, ha ajándékot keresel, csinálnál egy jó képet a fa alatt, vagy túl gyorsan merül az akksid. Legyen boldog karácsonyunk!

Friss topikok

süti beállítások módosítása