Honor - a becsületbeli ügy

Azt már megszokhattuk, hogy a telefonok típusszámaiból annyi van, mint égen a csillag, és lassan már senki sem igazodik el közöttük. Szerencsére itt vagyunk, és segítünk ebben. A Honor fő csapásvonala a különböző virágnyelven beszélő nevek helyett az egyszerű betűs, számos megnevezések és egy kis varázslat az, amivel a mai napig megkönnyítik a telefonjaik közötti eligazodást. Vegyük sorra, hogy melyik mit takar, hogy neked is könnyebb legyen választani.

Tudtad, hogy a Honor a Huawei saját márkája, amit 2011-ben talált ki, és 2013-ban hívott életre? A fő üzenete szerint ezek a készülékek a "Bátraké", ami nem csak tisztelettel, de elismeréssel is párosul. Különlegessége a Huawei telefonokhoz képest, hogy a Honor mobilokat, tableteket és hordható eszközöket szinte kizárólag interneten keresztül lehet megrendelni, és csak elvétve lehet velük a boltok polcain találkozni. Hogy ennek mi az oka? Csupán csak annyi, hogy így olcsóbban tudják adni, és az értékesítési hálózat kihagyásával a spórolt költségeket a fejlesztésekre tudják fordítani. A Telenornak ettől függetlenül sikerült két modellt bezsebelnie, amikből mind a kettőt megkaphatod 0 forintért.

honor_6.jpg

Számadó megnevezések

Ha a kinézett Honor telefonod mellett egy számot látsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy az Honor egyik zászlóshajója. Jelenleg a 10-es számnál tartanak, de igyekeztek szépen végigmenni az egész számok halmazán, amíg eljutottak idáig, úgyhogy az első, szimplán Honor (2011-es megjelenés) elnevezésű modell után megjelent a 2-es (2012-ben), aztán a 3-as (2013-ban) és kihagyott 4-es és 5-ös után a 6-ossal mutatták be 2014-ben, hogy mire képesek, ha a legtöbbet szeretnék kihozni magukból.

Egy kis varázslat

A Magic név azoknak a Honor készülékeknek jár, amiket igazán formabontónak vagy kiemelkedőnek terveztek. Az első, 2016-ban megjelent Varázs a formavilágával igyekezett elhódítani az újdonságokra éhes szíveket, és bár a kicsit szappanra hasonlító külső, és a domborúan ívelt kijelző nem mindenkinek nyerte el a tetszését, az rajongói is akadtak bőven. 2018-ban megjelent a Magic 2, amibe összesen 6 kamera került, és kimondottan azoknak készült, akik 3D-s fotózásra szeretnék használni a mobiljukat.

Te C-s vagy, vagy X-es?

A C és X sorozat egymás mellett halad, és míg a C megjelölésű készülékek mindenből egy kicsivel kisebbet, vagy kevesebbet tartalmaznak, addig az X-ekbe beleadnak apait-anyait. Ha egy átlagos, a mindennapokban jól teljesítő készüléket szeretne az ember, akkor a C-s modellekkel tökéletesen elégedett lehet, de ha már-már prémium, de legalábbis full extrás készüléket akar, akkor kénytelen lesz az X széria aktuális példányát választani, ami napjainkban a 8-as típusszámot viseli.

Az S az Superman?

Igen! Na, jó, nem, viszont tényleg azt jelenti, hogy Super. Az ezzel a jelöléssel ellátott Honorok biztos, hogy a minőséget és az átgondolt kialakítást képviselik.

Honor karácsonyi TIPP: Honor 7S jó választás lehet, pláne, hogy egy 5990 forint havidíjú előfizetéssel, ingyen viheted haza a karácsonyi ajánlatában. Itt nézheted meg a részleteket.

A Nagyvad

Persze ha a legjobbat akarod elvinni, akkor a Honor 10-est célszerű választanod, aminek 1000 árnyalatban pompázó extra designos hátlapja annyira magic, hogy többet fogod bámulni, mint magát a kijelzőt. Mellékesen a 24+16 megapixeles hátlapi kamerák, a 64 GB-os háttértár, a másfél napos üzemidő sem piskóta, úgyhogy nem nyúlsz mellé, ha magadnak ezt nézted ki karácsonyra.

 

A posztot a Telenor támogatta

A bejegyzés trackback címe:

https://joadni.blog.hu/api/trackback/id/tr714477442

Jó adni

Adni jó. Szép szavakat, élményeket, szeretetet, ajándékot. Blogunkon azok kapnak Karácsony előtt támpontot, akik érdeklődnek a mobilok, appok, kiegészítők és a kommunikáció iránt. És ki ne érdeklődne? Segítünk, ha ajándékot keresel, csinálnál egy jó képet a fa alatt, vagy túl gyorsan merül az akksid. Legyen boldog karácsonyunk!

Friss topikok

süti beállítások módosítása