Te melyik mobilt vinnéd el 0 forintért?

Mobilokból annyi van, mint égen a csillag, és legalább olyan nehéz közülük választani, mint 19-re lapot húzni. A mai cikkünkben megnézzük, hogy melyik mobilt, milyen konstrukcióban viheted haza ingyen, a végén pedig arra kérünk, hogy döntsd el az eldönthetetlent és válassz egyet, ezzel is segítve másokat a döntésben.

0 forint + Blue+XS tarifacsomag, 3490 forint havidíj két éven át

Ebben a kategóriában egy nevezőnk van, de az egy igazi Legenda leszármazottja: a Nokia 3310-es! 79,6 grammnyi történelem, egy 2,4"-os kijelzőbe öntve, aminek nyomógombjaival bárkit felhívhatsz, miközben megidézheted a régi korok szellemét. Ahogy a felmenői, Ő is elpusztíthatatlan, és a jövőből jött kollégáink azt mondták, hogy még 2254-ben is láttak embereket ilyennel telefonálni. Egyértelmű választás, de azért adunk még néhány tippet, hátha.

0 forint + Blue+S tarifacsomag, 5990 forint havidíj két éven át

Nokia 2.1
Egy előző cikkünkben már bemutattuk a Nokia 2.1-ben rejlő lehetőségeket, úgyhogy mindenképpen nézd meg, mielőtt leadot a voksodat. Ami mellette szól az a csodás és letisztult design, ami ellene szól pedig annyi, hogy méretéből adódóan egyszerre csak egy lehet belőle a zsebedben.

nokia_2_1_9.jpg

LG K9
A K9 a Nokia 2.1-hez hasonlóan a belépő kategória igazi mintapéldánya a jól megszokott, már-már kissé retro, de továbbra is szerethető Android design-nak. Ha LG rajongó vagy, akkor kihagyhatatlan választás, főleg ingyen, 0 forintért.

lg_k9_3.jpg

Huawei Y5
Nálunk a belépő kategória győztese lett a Huawei méltán szeretett Y5-öse, ami versenytársai közül a naprakész designnal, az előre telepített alkalmazásaival és a csodaszép kijelzőjével előzi meg a Blue+S tarifával, 0 forintért elérhető társait.

huawei_y5_8.jpg

Olvastad már? Hogyan válassz Huawei telefont?

0 forint + Blue+M tarifacsomag, 7990 forintos havidíj két éven át


Huawei Y6
Kezdjük a sort egy Huawei-jel, ha már az előző kategóriát azzal zártuk. Az Y6 18:9-es, szuper szélesvásznú kijelzőjével hívja fel első körben magára a figyelmet, amit 5,7"-on jelenít meg. A 13 megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamera tökéletes a családi fotókhoz, pláne, hogy az így készített képeket 1440 x 720 px-es felbontáson nézhetjük vissza. Ez a telefon a 4 magos processzornak köszönhetően már a VR alkalmazások és videók futtatására is alkalmas, úgyhogy a telefonálás mellett a virtuális valóság élményét is megtapasztalhatjuk vele.

Nokia 3.1
A finnek ebben a kategóriában is a designnal hódítanak: gyémántvágású élek, lekerekített, tenyérbe simuló kijelző és egy matt fekete hátlap, amit szívesen simogat egész nap az ember. A kijelző méretében csak 0,5"-lal marad le a Huawei Y6 mögött, a processzor magok számában viszont rögtön rádupláz a 8 magjával. A 13 megapixeles előlapi és 5 megapixeles hátlapi kamerája túl sok újdonságot nem hoz a versenytársai mellé, úgyhogy nem ez fogja eldönteni a voksot, ami talán mellette szól.

Samsung Galax J6
Az 5,6"-os kijelzővel pont a brigád középén áll, ami a méretet illeti, az 1480x720 pixeles felbontása pedig több mint elég. A J6 a 8 megapixeles selfie kamerájával örökíti meg mosolyunkat az utókor és az Instagram számára. Másik erőssége a Super AMOLED kijelző, ami Samsung legkiforrottabb technológiája, így érthető, hogy minden egyes képpontját Gorilla Glass védi. A 8 magos processzor és 32 gigabájtos tárhely pedig az alkalmazások zökkenőmentes tárolásáról és futtatásáról is gondoskodik.  

samsung_galaxy_j6_6.jpg

Huawei Y7 Prime
Az Y6 nagytesója is a középkategóriát erősíti, amiben az 5,99"-os képernyőjével a legnagyobb arcnak számít. A többi paramétere megegyezik a csoporttársaiéval, de biztos, hogy találsz benne olyat, amitől őt érzed majd az Igazinak.

huawei_y7_4.jpg

CAT B30
A 2"-os 176x220 pixeles kijelzőjével először nem is érted, hogy mit keres itt, aztán az első vödörbe ejtés és földhöz vágás után rájössz, hogy a szinte elpusztíthatatlan mivolta már-már Thor pörölyének műszaki leírását juttatja eszedbe. Ha markolód van, akkor CAT B30-ad is lesz!

0 forint + Blue+ L tarifacsomag, 11990 forintos havidíj két éven át

Huawei P20 Lite
Elkezdtük súrolni a felső kategóriát, aminek ékes bizonyítéka a P20 Lite megjelenése. Dupla kamera a tökéletes fotókért, közel 6"-os, a full HD-n is túlmutató 2280x1080 pixeles kijelző és 64 gigabájt belső memória. A szívbemarkolóan kék és csillogó hátlap már csak hab a tortán, amit most 0 forintért tehetsz zsebre, és hidd el, éveken keresztül imádni fogod.

samsung_galaxy_s8_16.jpg

Samsung Galaxy A8
Az A8 nem csak a megszokott Samsung-minőséggel, de a por és cseppállóságával lopja be magát az ember szívébe. Ha nem rajongsz a nagy kijelzőkért, akkor ez az 5,6"-os képernyő pont elég lesz, pláne, hogy a super AMOLED technológia mellett a full HD-s felbontás is az állandó nézegetésére fog csábítani. A P20 Lite-tal ellentétben itt "csak" 32 gigabájt belső memória áll rendelkezésre, ami lássuk be, hogy nem kevés és egy fél évig tuti elég lesz. Már ha készíteni tudsz ennyi idő alatt legalább 3000 fotót.

samsung_galaxy_a8_7_1.jpg

Nokia 7.1
A Nokiának ebbe a kategóriába is sikerült bekúsznia, ahol az 5,84"-os PureDisplay technológiájú, full HD-s kijelzőjével és a 8 magos processzorával csábít az éjszakákba nyúló videohívásokra. Ha többet is szeretnél megtudni, akkor kövess minket, mert hamarosan egy videót is mutatunk róla!

0 forint + Blue+ XXL tarifacsomag, 18990 forintos havidíj 2 éven át

Samsung Galaxy S8
A felső kategóriában már olyan finomságokkal is találkozhatunk, mint az S8 faltól-falig érő kijelzője és az írisz szkenneres azonosítás, ami a téli időszakban jöhet igazán jól a képernyőzár feloldásához. Noha már eddig is óriási számokat írtunk a felbontáshoz, az S8 ezeken is túltesz a 2960 x 1440 pixelszámával. Ha videózni akarunk, akkor ezzel a mobillal már 4K felbontásban is megtehetjük, így lépve szintet az eddig megszokott “lakossági” videózásban.

samsung_galaxy_s8_15.jpg

Xiaomi A2 Lite
Eddig nem esett szó a Xiaomi mobiljairól, de végre feltűnt a listánkban - nem is akármilyen készülékkel. A hátlapi dual kamerával a fotófanok nagy kedvence lehet karácsonykor, és bár a Samsung S8-asát nem éri utol felbontásban, a képernyője így is hozza a felsőkategóriás elvárásokat.

Sony Xperia XA2 Ultra
A kategórián belül a Sony Xperia XA2 Ultra a dupla selfie kamerával újít, ami 16 megapixel felbontásra képes, és hogy ez ne legyen elég, a hátlapi kamera egy 23 megapixeles érzékelőt kapott, úgyhogy a 4K-s videófelvétel ennek a modellnek sem kottyan meg. Ha mindennapjaidat a fotó- és videómustra jegyében töltöd, akkor egy 6”-os, full HD felbontású képernyővel meg is találtad a tökéletes karácsonyi ajándékodat.

Huawei P20
A P20 is a mobilfotósok körében fogja aratni a legtöbb babért, amit a hátlapján elhelyezkedő dual kamerának köszönhet. A visszafogott, matt hátlapja mindeközben decens üzletemberekért kiált, akik úgy szeretnék a világ egyik legjobb telefonját a zsebükben hordani, hogy közben nem akarnak kitűnni vele a tömegből. A közel 6”-os kijelző tökéletes és megbízható társsá teszi a mindennapokban, amin egy Powerpoint prezentáció LCD-re lövése sem fog kifogni a 8 magos processzorának hála. A prezikből egyébként több ezret vihetsz magaddal, mert a 64 GB-os háttértáron bőven el fognak férni még a kedvenc sorozataid mellett is, amiket a taxizások közben végezhetsz ki.

huwei_p20_9.jpg

Te melyik telót vinnéd haza? Szavazz!

 

 

A posztot a Telenor támogatta

A bejegyzés trackback címe:

https://joadni.blog.hu/api/trackback/id/tr7614478106

Jó adni

Adni jó. Szép szavakat, élményeket, szeretetet, ajándékot. Blogunkon azok kapnak Karácsony előtt támpontot, akik érdeklődnek a mobilok, appok, kiegészítők és a kommunikáció iránt. És ki ne érdeklődne? Segítünk, ha ajándékot keresel, csinálnál egy jó képet a fa alatt, vagy túl gyorsan merül az akksid. Legyen boldog karácsonyunk!

Friss topikok

süti beállítások módosítása