Így karácsonyítsd a telefonodat!

A karácsony közeledtével ne csak a szívünket, a lakásunkat és a karácsonyfát öltöztessük díszbe, de gondoljunk a legkitartóbb barátunkra: a mobilunkra is. A mobil karácsonyítása nem is olyan kicsi, de annál szórakoztatóbb és szívmelengetőbb feladat, úgyhogy tuti, hogy élvezni fogod ha belekezdesz. Olvasd el a cikkünket, és 10 perc alatt le is zavarhatod. Boldog karit! :)

Háttérkép

Ha azt mondjuk, hogy tudjuk, hogy melyik a legfrankóbb karácsonyi háttérkép, úgyis azt mondod, hogy a tiéd jobb. Kötünk egy fogadást? Grumpy Cat mikulás sapkában? Nem rossz!  Na jó, mielőtt végig néznénk az összeset, itt a mi jelöltünk, ami nem is igazán egy sima háttérkép, hanem egyenesen egy app, ami iszonyatosan menőn néz ki, és még vissza is számol neked karácsonyig. Töltsd le innen, aztán nyűgözz le vele mindenkit.

Csengőhang és zenék

Előfordult már veled, hogy a legnagyobb igyekezeted ellenére is síri csöndben álltatok a karácsonyfa alatt, mert nem működött a YouTube, nem találtátok meg Apa karácsonyi kazettáját, és még a lemezjátszó tűje is pont akkor tört bele a balekitbe, ami egyébként soha nem történt meg az elmúlt 20 évben? Biztosítsd be magad idén, és még karácsony előtt tedd fel a Christmas Songs Greatest Hits applikációt, ami mindig kéznél lesz, ha kellene egy kis ünnepi muzsika. A csengőhangról se feledkezz meg, mert nem mindegy, hogyan csörög a telefonod ezen a csodás ünnepen. Hogy egyszerűbb legyen a dolgod, válassz ebből az applikációból csengőhangot: Karácsonyi csengőhangok 2018.

shutterstock_352031978.jpg

Karácsonyi mobil ruci

Ne csak a fát, de a mobilodat is öltöztesd fel. A tokoknak se szeri, se száma, gyakorlatilag ezer színben és kivitelben választhatsz az ünnepek által inspirált házakból.  **** ide az így védd a telefonodat cikket linkoljuk*** Ha szereted a kézzel készített dolgokat, akkor köthetsz, vagy horgolhatsz is saját tokot, ami handmade karácsonyi ajándéknak sem utolsó. Ha sürget az idő és nem szeretnél várni a futárra, vagy nincs kedved ellátogatni a mobilos szakboltokig, akkor egy karácsonyi zoknival is megoldhatod erre a pár napra az öltöztetést. Tuti, hogy azzal is el fogod bűvölni a vendégeket, mert a karácsonyi zokni az mindig cuki!

 

shutterstock_65071891.jpg
Kreatívkodj

A mobilod is fázik a hidegben, úgyhogy nem árt, ha teszel rá egy sapit. A mini Mikulás sapka nem csak a kobakját védi az ütésektől és a karcoktól, de a Nagyi is el lesz bűvölve tőle. Ha ki szeretnéd maxolni a cukiságfaktort, akkor egy sálat is szerezz rá, így nem csak karácsonyi, de igazi téli hangulatot is kölcsönözhetsz az örökké hű társadnak. A viseletet pedig lehet, hogy annyira meg fogod kedvelni, hogy le sem veszed, bár nyáron lecserélheted majd egy szalmakalapra és egy virágfüzérre.

 shutterstock_1245623053.jpg
A posztot a Telenor támogatta.

A bejegyzés trackback címe:

https://joadni.blog.hu/api/trackback/id/tr1014501312

Jó adni

Adni jó. Szép szavakat, élményeket, szeretetet, ajándékot. Blogunkon azok kapnak Karácsony előtt támpontot, akik érdeklődnek a mobilok, appok, kiegészítők és a kommunikáció iránt. És ki ne érdeklődne? Segítünk, ha ajándékot keresel, csinálnál egy jó képet a fa alatt, vagy túl gyorsan merül az akksid. Legyen boldog karácsonyunk!

Friss topikok

süti beállítások módosítása