Így karácsonyítsd a telefonodat!
Így karácsonyítsd a telefonodat!

A karácsony közeledtével ne csak a szívünket, a lakásunkat és a karácsonyfát öltöztessük díszbe, de gondoljunk a legkitartóbb barátunkra: a mobilunkra is. A mobil karácsonyítása nem is olyan kicsi, de annál szórakoztatóbb és szívmelengetőbb feladat, úgyhogy tuti, hogy élvezni fogod ha belekezdesz. Olvasd el a cikkünket, és 10 perc alatt le is zavarhatod. Boldog karit! :)

Bori „vállalhatatlan” telefonjának balladája
Bori „vállalhatatlan” telefonjának balladája

Bori imád utazni, és megörökíteni mindent, amit lát. Valami viszont sosem stimmelt az utazásai során, és nem tudta, hogy mi az. Bárhova is ment, furcsa fájdalommal a vállában érkezett haza. A hétköznapokban nem volt gondja, az utazás utáni váll fájdalmai is hamar elmúltak, de ez a kísérteties betegség évek óta kísértette.

Elment orvoshoz, de nem találtak nála semmit, úgyhogy kénytelen volt elfogadni, hogy ez már csak így marad. Az egyik utazáson végül a ...

A legkelendőbb telefonok 2018-ban
A legkelendőbb telefonok 2018-ban

Minden évnek megvannak a sikermobiljai, és bár az évnek még nincs vége és a karácsonyi felhajtás is változtathat a számokon, az előzetes októberi felmérések szépen kirajzolták,  hogy melyek lesznek azok az idei telefonok, amik felkerülnek az eladási toplista élére.

Hogy egy kis csavart is tegyünk a dologba, az almás cég termékeit kihagytuk a listából - a legtöbb országban úgy is megkerülhetetlen az elsőségük. Nézzük most a többit!

shutterstock_289523039.jpg

Európa a ...

Visszatér a mobilpiacra a Nokia?
Visszatér a mobilpiacra a Nokia?

A Nokia 3310-es telefonról mindig az fog eszedbe jutni, hogy elpusztíthatatlan, és ha meglátsz valakinél egy 6310-eset, akkor biztos, hogy egy 20 évvel ezelőttről ideteleportált vállalkozóval van dolgod. Bár az évek során kikopott a Nokia név a köztudatból a gyártó mégis él és virul, ráadásul nem akármilyen telefonokkal örvendezteti meg idén karácsonykor a rajongóit. A belépőszintű Nokia 2.1 és a közép-felső kategóriás Nokia 7.1 is csodálatosan ...

Így védd a telefonodat
Így védd a telefonodat

Gorilla glass és alumínium burkolat ide vagy oda, a telefon a legóvatosabb használt mellett is ki van téve a gravitáció és a karcolódások veszélyeinek. A biciklinél alapelv, hogy a kerékpár értékének legalább 20%-át lakatra kell költeni, úgyhogy egy százezer forintnál drágább telefonnál sem érdemes túlzottan spórolni a védelmen. A mai cikkünkben összeszedtük, hogy milyen védelmi megoldásokra érdemes költeni akár olcsó, akár drága a telefonod.

shutterstock_655205095.jpg

...

Felsőkategóriás telefonok 0 forintért
Felsőkategóriás telefonok 0 forintért

Ha Jedik lennénk most azt írnánk egy impozáns karlendítés mellett, hogy "Le akarod cserélni a régi telefonodat!", de mivel nem vagyunk azok, ezért inkább mutatunk egy videót, ami alapján le akarod majd cserélni a régi telefonodat. A Samsung Galaxy S8 és a Huawei P20 között elég nehéz lesz a döntés, mert mindkét készülék más területen jeleskedik. Elöljáróban annyit, hogy ha fotózni és videózni szeretnél, akkor a Huwaei P20 lesz Nálad a nyerő, ha viszont ...

5 app, amit feltétlenül telepíts fel az új mobilodra
5 app, amit feltétlenül telepíts fel az új mobilodra

Új mobilod van, és most már elég tárhelyed is ahhoz, hogy feltelepíts pár létszükséglet-típusú applikációt a fotópimpelőtől a zombis motivátoron át a szuper mentésig.  Ezekből válogattunk neked ötöt.

1. Szuper Mentés és visszaállítás

Ha új mobilod van, ez legyen az első applikációd! Első körben telepítsd fel a régire és ments el vele mindent, amire az új telefonodon is szükséged lesz: telepített alkalmazások, névjegyek, SMS-ek, hívásnaplók, ...

Mit várhatsz egy telefonkamerától?
Mit várhatsz egy telefonkamerától?

A telefonválasztás egyik sarkalatos pontja a fényképező és a videófelvételi képesség. Manapság már szinte dúskálhatunk a megapixelekben, és a hírneves gyártóktól származó márkás optikákban (Leica, Zeiss) sincs hiány. Ember legyen a talpán, aki ki tudja választani a megfelelő készüléket. Reméljük, hogy ezzel a videóval tudunk segíteni a döntésben.  
Egy alap, egy középkategóriás és egy csúcsmobil kameráit teszteltünk: vajon mire képes az LG K9 , a ...

Te melyik mobilt vinnéd el 0 forintért?
Te melyik mobilt vinnéd el 0 forintért?

Mobilokból annyi van, mint égen a csillag, és legalább olyan nehéz közülük választani, mint 19-re lapot húzni. A mai cikkünkben megnézzük, hogy melyik mobilt, milyen konstrukcióban viheted haza ingyen, a végén pedig arra kérünk, hogy döntsd el az eldönthetetlent és válassz egyet, ezzel is segítve másokat a döntésben.

0 forint + Blue+XS tarifacsomag, 3490 forint havidíj két éven át

Ebben a kategóriában egy nevezőnk van, de az egy igazi Legenda ...

Top 7 újítás a mobilpiacon, amit imádunk
Top 7 újítás a mobilpiacon, amit imádunk

A technológiai fejlődés a mobilokat sem kíméli, úgyhogy az elmúlt 1-2 évben olyan újdonságokat ismerhettünk meg ezen a téren, amik nem csak jobbá, de sokkal élvezetesebbé és tették az életünket. A mai cikkünkben ezeket vesézzük kis.

VR, azaz virtuális valóság

A VR technológia mobilos haszna jelenleg az, hogy a fejünkre tett virtuális szemüvegen keresztül egy teljesen más világba kerülhetünk, vagy úgy nézhetünk meg egy filmet, mintha az események ...

Jó adni

Adni jó. Szép szavakat, élményeket, szeretetet, ajándékot. Blogunkon azok kapnak Karácsony előtt támpontot, akik érdeklődnek a mobilok, appok, kiegészítők és a kommunikáció iránt. És ki ne érdeklődne? Segítünk, ha ajándékot keresel, csinálnál egy jó képet a fa alatt, vagy túl gyorsan merül az akksid. Legyen boldog karácsonyunk!

Friss topikok