Mit várhatunk egy belépő kategóriás telefontól?
Mit várhatunk egy belépő kategóriás telefontól?

Az idei karácsony három, belépő kategóriás, de kiemelkedő mobilját eresztettük össze a ringben, és próbáltuk eldönteni, hogy melyik lesz a nyerő.

belepomobilok.jpg

A Nokia 2.1 az akkumulátorával domborít, a Huawei Y5 a felbontásban jeleskedik, az LG K9 pedig kategóriájának középmezőnyét képviseli a tudása alapján. Persze ennél sokkal, de sokkal többet el fogunk még róluk mondani a videóban: 

 

Hogyan válassz Huawei telefont?
Hogyan válassz Huawei telefont?

Ismerjük meg a Huawei márkát, ami 30 éve még nem is létezett, napjainkra pedig az egyik legnagyobb techóriássá nőtte ki magát. Jól mutatja, hogy mennyire megvetette a lábát a mobilpiacon az, hogy hazánkban minden 4. ember Huawei mobilt tart a zsebében. A Huawei telefonok típusaiban sok "fantázianév" is megfordul, amikről - a könnyebb választás érdekében - most lerántjuk a leplet.

shutterstock_510681880.jpg


Halló? Itt a Huawei!

A céget 1987-ben alapította Zsen Cseng-fej volt ...

Milyen telefont érdemes venni karácsonyra?
Milyen telefont érdemes venni karácsonyra?

Telefont nem csak kapni jó, de jó adni is. A feladat persze nem olyan egyszerű, mert mindenki máshogy közelíti meg a mobil témáját. Van, akinek fotózásra kell, van, aki a tárgyalások közben is segítségül akarja hívni, és olyanok is vannak, akiknek fel sem tűnik, ha nem csörrent meg 2-3 napig a régi telefonja. A mai cikkünkben abban próbálunk segíteni, hogy kinek-milyen modellt érdemes tenni a fa alá.

Tinilány - Az Instagramnak áll a világ

A tiniknek nagyon ...

Készülék 0 forintért: vajon van értelme?
Készülék 0 forintért: vajon van értelme?

Manapság semmi sincs ingyen, pláne nem egy mobil; sok szolgáltató akciója mégis arról szól, hogy 0 forintért juthatsz hozzá az új telefonodhoz. A vásárlók egy része nyilván vérszemet kap, a másik fele rögtön átverést szimatol, lesznek érdektelenek, és olyanok is, akik hosszasan mérlegelik a lehetőséget mielőtt döntenének. Megpróbálunk néhány hiedelmet eloszlatni.

0ft.jpg

...

Hogyan válassz tarifacsomagot?
Hogyan válassz tarifacsomagot?

A tarifacsomag választás nem egy életre szóló döntés, de ettől függetlenül érdemes körültekintően dönteni a kiválasztásánál. Ebben számos szempont segít és a szolgáltatónak is érdeke, hogy úgy alakítsa ki a csomagjait, hogy még a legváltozatosabb elvárásokat támasztó ügyfelek is megtalálják azt, ami kimondottan hozzájuk illik. A lényeg persze az, hogy annyit fizess a hó végén, amennyit elterveztél anélkül, hogy komolyabb lakatott kellene tenni a ...

István végre beújít, avagy egy telóválasztás története
István végre beújít, avagy egy telóválasztás története

István 45 éves, imádja az életet, imádja a családját és a munkájában is jól teljesít. Mindenki ügyes embernek ismeri, még a háztartásba is besegít, ha van rá ideje és energiája, de ettől függetlenül néha még ő is hibázik. És akkor valami megsérül…

István múlt héten hamarabb ért haza, úgyhogy gondolta, átvállalja a mosogatás terheit, és mire hazaér a felesége csilli-villivé varázsolja a konyhát. A project jól is haladt mindaddig, amíg a ...

Így válassz Samsung telefont
Így válassz Samsung telefont

Végigsvenkeltünk a Samsung telefonok típusain A-tól S-ig: alapvetően melyiktől mit érdemes elvárni ár, tudás és egyéb funkciók szempontjából, és az is kiderül, mit rejtenek a betűk.

A telefon választásban általában két fő szempont dominál: az egyik a készülék tudása, a másik pedig az ára. A tapasztaltabb vásárlók az esetek nagy többségében a felhasználási szokásaiknak megfelelően választanak telefont, míg az árérzékeny emberek igyekeznek a ...

Az idei év legszerethetőbb telói
Az idei év legszerethetőbb telói

A következő 2018-as készülékek között ezek biztosan viszik a prímet szerethetőségben, használhatóságban, és nem utolsósorban árban is.  Legalábbis szerintünk.
Jöjjön az idei szubjektív top 10-es listánk!

Belépő szint a mobilok világába

Ha azt mondjuk, hogy titütűdü titütűdü titütűdü tíííí, akkor tudod, hogy mire gondolunk? Ha újra felolvasod, akkor egyből rájössz, ez a Nokia csengőhanggal! Idén karácsonykor már dupla meglepetéssel is ...

5 tipp, mit ellenőrizz, mielőtt telefont veszel
5 tipp, mit ellenőrizz, mielőtt telefont veszel

Kamera, méret, hangminőség, gyorsaság, oprendszer és számos olyan jellemző befolyásolhatja a telefonvásárlást  - az ára mellett -, ami miatt elódázod a döntést? Vagy impulzusvásárlóként lecsapsz a legcsillivillibb darabra? Összegyűjtöttük, melyek a legmacerásabb és legszembetűnőbb jellemzői a készülékeknek, melyeket akkor is érdemes csekkolni, ha nem is gondoltad eddig lényegesnek.

shutterstock_279030176.jpg

...

Ugyanaz csak teljesen más: Lite, Plus, Max, Pro és társai
Ugyanaz csak teljesen más: Lite, Plus, Max, Pro és társai

Ránézésre sem sok különbség látható a gyártók egy-egy modellje között, de van, hogy még a típusszámok között is csak egy-egy kis szó rejti a lényeget. A pro-plus-compact-lite kiegészítések tudománya nélkül persze boldogan lehet élni - maximum addig a pontig, amikor is tokot szeretnél rá vásárolni. Összefoglaltuk, miért érdemes ezeket legalább nagy általánosságban ismerni.

 

...

Jó adni

Adni jó. Szép szavakat, élményeket, szeretetet, ajándékot. Blogunkon azok kapnak Karácsony előtt támpontot, akik érdeklődnek a mobilok, appok, kiegészítők és a kommunikáció iránt. És ki ne érdeklődne? Segítünk, ha ajándékot keresel, csinálnál egy jó képet a fa alatt, vagy túl gyorsan merül az akksid. Legyen boldog karácsonyunk!

Friss topikok